Zo wordt tieners opvoeden leukWat een tiener nodig heeft van jou

€ 19,50
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Gefeliciteerd! Je hebt een tiener in huis. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar dat wist je al.

Als je denkt dat je geen invloed meer hebt op je kinderen zodra ze tieners worden, dan heb je het mis. Dit is pas de tweede fase in de wedstrijd van het leven van je kinderen en hoe zij die doorkomen, heeft alles met jou te maken. De principes van dit boek gaan over autoriteit hebben, hun respect winnen, leidinggeven en weten wat je moet doen en wanneer. Het boek bestaat uit twee delen. De kennis die je opdoet in deel één zal je helpen om hen toe te rusten met alles wat ze nodig hebben om integere, goede, respectvolle mensen te worden, zowel thuis, op school, als in de volwassen wereld. In deel twee kun je beproefde adviezen vinden voor de actuele situatie waarin jij op dit moment hulp nodig hebt. Zo wordt tieners opvoeden leuk helpt je om jouw droom voor jouw gezin realiteit te zien worden!

Kevin Leman is een internationaal bekend gezinspsycholoog die zich onderscheidt door zijn nuchterheid en humor. 'Hij schreef ook Zo wordt opvoeden leuk!'.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Opvoedkunde07 augustus 2018
Dit boek bevat herkenbare situaties en verteld hoe je er beter mee kan omgaan. Dat kan nog wel wat uitgebreider. Prettig leesbaar.
Waardevol boek28 maart 2017
Ik heb drie volwassen dochters. En nu voeden wij drie pleegkinderen op. Ze blijven totdat ze volwassen zijn en zijn nu 12. 13 en 14. Het boek "Zo wordt tieners opvoeden leuk!" geeft mij nieuwe energie, nieuwe inzichten en de zekerheid dat het me gaat lukken om op een positieve manier ons drietal door turbulente jaren heen te voeren.

Recent bekeken

Zo wordt tieners opvoeden leuk

Zo wordt tieners opvoeden leuk

Kevin Leman
€ 19,50

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg