Actueel

Perspectief

30-06-2016

Zojuist kreeg ik bericht vanuit Amerika dat het boek The Noticer - door ons uitgegeven met de titel De Zonderling - inmiddels wereldwijd 500.000 keer over de toonbank is gegaan. Het boek is al in 15 verschillende talen beschikbaar.

Dit weekend hoorde ik mezelf wijsheden die ik uit dat boekje heb opgediept doorgeven aan onze kinderen. Perspectief is het sleutelwoordLees meer

Zo wordt opvoeden leuk!

26-04-2016

Er staat een boek in de kast, hier bij De Barbaar Het heet ‘Zo wordt opvoeden leuk’, en bij dat soort titels worden de voelsprieten van mijn moederinstinct actief. Zo’n boek moet ik hebben; hoe krijg ik mijn kinderen zo snel mogelijk in het gareel terwijl ik er zelf ook lol aan heb?

Auteur Kevin Leman schrijft voorin:
In jouw huis isLees meer

Gelukzoekers, op zoek naar waarachtig geluk

12-02-2016

Op mijn bureau ligt het Boekblad van deze week, met daarin een artikel over 'het boekenvak en de vluchtelingencrisis'. In dat artikel aandacht voor verschillende uitgevers die met actuele uitgaven aandacht besteden aan het grote of het individuele vluchtelingverhaal. Onze uitgave, Gelukzoeker, ontbreekt in het overzicht, hoewel die qua verkoopcijfers zeker een plaatsje in het geheel verdiend had.
Mijn gedachten dwalenLees meer

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg