Boeken van Kevin Leman

Dr. Kevin Leman is afkomstig uit Williamsville, New York. Hij studeerde aan de North Park University en haalde zijn baccalaureaat in psychologie aan de Universiteit van Arizona, waar hij later zijn masters- en doctorstitel behaalde.

Kevin Leman is een internationaal bekend psycholoog, radio- en televisiepersoonlijkheid en spreker, die over de hele wereld zijn publiek heeft onderwezen en vermaakt met zijn gevoel voor humor en gezond-verstand-psychologie.
Hij is onder andere oprichter en voorzitter van Couples of Promise, een organisatie die echtparen helpt om gelukkig getrouwd te blijven.
In 1993 ontving hij de Distinguished Alumnus Award van de North Park University in Chicago. In 2003 kreeg hij van de universiteit van Arizona de hoogste prijs die een universiteit aan zijn eigen leden kan geven: de Alumni Achievement Award.

Hij is auteur van meer dan 30 boeken waarin hij zijn professionaliteit als psycholoog met zijn eigen ervaringen als echtgenoot en vader combineert. Met zijn boeken verschaft hij de lezer eenvoudige technieken, zinvolle tips en heldere inzichten in zaken die betrekking hebben op huwelijk, ouderschap en relaties.

In Nederland is hij bekend door zijn boeken Zo wordt opvoeden leuk en Zo wordt tieners opvoeden leuk Ze beschrijven opvoedstrategieen die werken. 'Bij het opvoeden moet je consequent vasthouden aan een aantal eenvoudige principes, en iedere ouder kan dat,' zegt Kevin Leman.

Samen met zijn vrouw Sande en hun vijf kinderen woont hij in Tucson, Arizona.

Meer van Kevin Leman

Zo wordt opvoeden leuk

Zo wordt opvoeden leuk

Kevin Leman
€ 18,50
Zo wordt tieners opvoeden leuk

Zo wordt tieners opvoeden leuk

Kevin Leman
€ 19,50
Kevin Leman

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg