VeerkrachtGezonder leven, beter presteren

€ 14,95
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:

Veerkracht


Veerkracht is de vaardigheid van een persoon om met uitdagingen, veranderingen en onverwachte tegenslagen zinvol om te gaan.
In een tijd waarin veel mensen gebukt gaan onder stress en stressgerelateerde ziekten, en meer mensen dan ooit tevoren kampen met een burn-out, is veerkracht de sleutel tot succes. Maar veerkracht lijkt voor velen een ongrijpbaar fenomeen; iets wat je bezit, of niet. Een positief bijproduct van een prettig karakter.

Ieder mens kan veerkracht ontwikkelen


Paul Donders ziet dat anders. Het leven is niet maakbaar, maar ieder mens kan veerkracht ontwikkelen. En wie veerkracht ontwikkelt, is uitstekend toegerust voor een gezond, gelukkig leven met zijn of haar dierbaren. Veerkrachtige mensen leven langer en presteren beter, op alle terreinen van het leven. Veerkracht helpt je staande te blijven in moeilijke tijden; het helpt je bij het vinden van creatieve oplossingen voor problemen en bij het goed vervullen van je verschillende verantwoordelijkheden; en veerkracht heeft een positieve invloed op je welbevinden, je gezondheid, en je relaties met anderen. Hoe je zo veerkrachtig wordt? Dat lees je in dit boek…

Paul Ch. Donders


Paul Donders (1957) is algemeen directeur van xpand, senior consultant en spreker. Sinds 1997 schreef hij 12 boeken, waaronder het boek Meesterschap dat eerder bij De Barbaar verscheen.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Inspirerend en prettig leesbaar28 juni 2019
Het boek leest prettig. Zo af en toe een opdracht om je zelf te laten ervaren wat trainen van dankbaarheid met je doet en hoe je je persoonlijke talenten en stimulerende omstandigheden eenvoudig ontdekt.
Ondanks dat ik op dit terrein al veel kennis er ervaring heb, gaf het me nieuwe praktische handvatten en is het een boek wat ik zeker ook aan mijn coaches zal aanraden.
Beknopt, maar met voldoende diepgang en inspirerend.

Recent bekeken

Veerkracht

Veerkracht

€ 14,95

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg