VeerkrachtGezonder leven, beter presteren

€ 16,50
1 review
Aantal:

Veerkracht


Veerkracht is de vaardigheid van een persoon om met uitdagingen, veranderingen en onverwachte tegenslagen zinvol om te gaan.
In een tijd waarin veel mensen gebukt gaan onder stress en stressgerelateerde ziekten, en meer mensen dan ooit tevoren kampen met een burn-out, is veerkracht de sleutel tot succes. Maar veerkracht lijkt voor velen een ongrijpbaar fenomeen; iets wat je bezit, of niet. Een positief bijproduct van een prettig karakter.

Ieder mens kan veerkracht ontwikkelen


Paul Donders ziet dat anders. Het leven is niet maakbaar, maar ieder mens kan veerkracht ontwikkelen. En wie veerkracht ontwikkelt, is uitstekend toegerust voor een gezond, gelukkig leven met zijn of haar dierbaren. Veerkrachtige mensen leven langer en presteren beter, op alle terreinen van het leven. Veerkracht helpt je staande te blijven in moeilijke tijden; het helpt je bij het vinden van creatieve oplossingen voor problemen en bij het goed vervullen van je verschillende verantwoordelijkheden; en veerkracht heeft een positieve invloed op je welbevinden, je gezondheid, en je relaties met anderen. Hoe je zo veerkrachtig wordt? Dat lees je in dit boek…

Paul Ch. Donders


Paul Donders (1957) is algemeen directeur van xpand, senior consultant en spreker. Sinds 1997 schreef hij 12 boeken, waaronder het boek Meesterschap dat eerder bij De Barbaar verscheen.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Veerkracht

Veerkracht

€ 16,50

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg