• 978-90-5999-9022

De ZonderlingHoe een man het leven van een hele gemeenschap veranderde

€ 14,95
2 reviews
Aantal:
Een beetje perspectief doet wonderen!

Orange Beach, Alabama, is een heel gewoon stadje met heel gewone inwoners. Die allen heel alledaagse problemen hebben - huwelijken die dreigen te stranden, ouderen die de zin van het leven niet meer zien, zakenmensen die strijden tegen financiële problemen en jongeren die de toekomst somber inzien. Maar telkens als de duisternis hen echt naar de keel lijkt te grijpen, verschijnt er een zonderlinge, oude man op het toneel: Jones.

Jones is van ondefinieerbare leeftijd en komaf. Hij gaat gekleed in een wit T-shirt en een spijkerbroek, en draagt altijd een oud, gedeukt koffertje met zich mee. Hij zegt te zien wat anderen niet zien, en spreekt over perspectief. Wie is deze zonderling, deze wonderlijke man? En wat zit er in vredesnaam in zijn koffertje?

De Zonderling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een mooie mengeling van feiten en fictie, autobiografie en allegorie. Iedere lezer zal zich erin herkennen en erdoor geïnspireerd worden.


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 320
Aantal pagina's: 152
Jaar van uitgave: september 2012

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Een geweldig boek19 september 2014
Een geweldig boek met verhalen over een ietwat vreemde man die telkens opduikt waar mensen in de problemen zijn. Telkens geeft hij hen een ander perspectief waardoor de mensen hun problemen kunnen oplossen. Vervolgens verdwijnt hij weer...... Een fantastisch verhaal die waargebeurd is. Een boek die je vaker pakt om te lezen. Nadat ik het boek uit had heb ik het doorgegeven aan mijn dochter en ook zij vond het een fantastisch boek. Ik hoop dat het 2de boek: The Noticer returns, ook in de Nederlandse vertaling uit mag komen want dan ga ik het gegarandeerd kopen.
Verrassend19 juli 2018
Helpt je om anders/positief te kijken.

Recent bekeken

De Zonderling

De Zonderling

Andy Andrews
€ 14,95

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg