De KlokkenmakerRoman

€ 17,50€ 9,95
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
"Dor streek over zijn baard, die nu onverzorgd en lang was. Hij leefde in afzondering, toch functioneerde zijn lichaam normaal, hoewel het werd onderhouden zonder voedsel en werd verkwikt zonder slaap. Alleen, aan de stemmen die opstegen uit de gloeiende plas kon Dor niet ontkomen. Stemmen die altijd en vanuit elke uithoek van de aarde vroegen om meer tijd; meer minuten, meer uren, meer maanden en meer jaren…"

Op bizarre wijze is het leven van Dor - Vader Tijd en klokkenmaker - verbonden met dat van Sarah Lemon en Victor Delamonte. Opgesloten in zijn grot, buiten de tijd hoort hij ook hun smeekbeden. "Stop," roept Sarah. "Nóg een leven," zegt Victor. Als Dor toestemming krijgt om zijn grot te verlaten, krijgt hij een opdracht mee: help deze twee gewone stervelingen de ware betekenis van tijd ontdekken…

Auteur Mitch Albom schreef eerder bestsellers als "Mijn dinsdagen met Morrie", "Vijf ontmoetingen in de hemel", "Heb vertrouwen" en "Nog een laatste dag". Al deze boeken werden ook verfilmd. Mitch Albom is getrouwd met Janine en woont in Michigan, in de Verenigde Staten.

Via BOL.com en de iBookstore is De klokkenmaker ook als e-boek verkrijgbaar!

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Geweldig26 juni 2018
Toen ik dit boek las, vergat ik letterlijk de tijd! Wat een geweldig en doordacht boek. Een bijzonder verhaal en het leest heel prettig weg.
Vakmanschap is meesterschap!12 september 2014
“De klokkenmaker” is wonderlijk mooi geschreven. Zelf zegt Mitch Albom in het dankwoord dat het ene boek ‘lastiger’ is dan het andere. Ik heb nog eens een stukje uit "Mijn dinsdagen met Morrie" gelezen: het verschil is inderdaad fenomenaal. Zo vloeibaar als het laatste uit zijn pen lijkt te zijn gerold, zo moeizaam lijkt het eerste tot stand te zijn gekomen. Zelfs in de vertaling – van Ralph van der Aa – staat ieder woord op zijn plaats: alsof er ik-weet-niet-hoelang over is nagedacht. Dat bedoel ik niet als kritiek. Integendeel. Het resultaat nadert de perfectie: vakmanschap is meesterschap. Zelden heb ik een verhaal gelezen dat zo in balans is. Schitterend!

Recent bekeken

In prijs verlaagd
De Klokkenmaker

De Klokkenmaker

Mitch Albom
€ 17,50€ 9,95

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg