De KlokkenmakerRoman

€ 17,50€ 9,95
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
"Dor streek over zijn baard, die nu onverzorgd en lang was. Hij leefde in afzondering, toch functioneerde zijn lichaam normaal, hoewel het werd onderhouden zonder voedsel en werd verkwikt zonder slaap. Alleen, aan de stemmen die opstegen uit de gloeiende plas kon Dor niet ontkomen. Stemmen die altijd en vanuit elke uithoek van de aarde vroegen om meer tijd; meer minuten, meer uren, meer maanden en meer jaren…"

Op bizarre wijze is het leven van Dor - Vader Tijd en klokkenmaker - verbonden met dat van Sarah Lemon en Victor Delamonte. Opgesloten in zijn grot, buiten de tijd hoort hij ook hun smeekbeden. "Stop," roept Sarah. "Nóg een leven," zegt Victor. Als Dor toestemming krijgt om zijn grot te verlaten, krijgt hij een opdracht mee: help deze twee gewone stervelingen de ware betekenis van tijd ontdekken…

Auteur Mitch Albom schreef eerder bestsellers als "Mijn dinsdagen met Morrie", "Vijf ontmoetingen in de hemel", "Heb vertrouwen" en "Nog een laatste dag". Al deze boeken werden ook verfilmd. Mitch Albom is getrouwd met Janine en woont in Michigan, in de Verenigde Staten.

Via BOL.com en de iBookstore is De klokkenmaker ook als e-boek verkrijgbaar!

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

In prijs verlaagd
De Klokkenmaker

De Klokkenmaker

Mitch Albom
€ 17,50€ 9,95

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg