Boeken van Floor Koomen

Floor Koomen wordt geboren in Amsterdam, in 1963. Hij groeit deels op in Nederland, deels in Afrika en maakt heel wat mee; het onrecht in Afrika, verslavingen aan drugs en alcohol in zijn directe omgeving en de scheiding van zijn ouders. Na de middelbare school maakt hij een begin met de toneelschool en ontvangt hij het Nieuwe Testament van een vriend. Het boeit hem en hij reist af naar het Midden-Oosten om met eigen ogen te zien wat hij heeft gelezen. Dat deel van zijn verleden verwerkt hij in één van de verhaallijnen van zijn boek Kind uit Nergensland.

Terug in Nederland volgt Floor een opleiding theologie, hij trouwt en krijgt twee kinderen. Floor gaat werken als hoofd van grote kinderkampen, schrijver en eindredacteur van een kinderblad en reist met een zelfgeschreven voorstelling het land door. Dit combineert hij enige tijd met een freelancebaan als radiomaker. Wanneer de tv erbij komt, maakt hij de definitieve overstap naar de omroep.

Floor werkt in het dagelijks leven als programmamaker tv voor de publieke omroep en is nog steeds soms in Afrika. Deze gepassioneerde verhalenverteller droomt ervan ooit een eigen media-academie op te zetten in Nairobi, Kenia.

Hij is ook auteur van Soms in Afrika (het tweede boek van een Nederlandse auteur dat werd uitgegeven door uitgeverij De Barbaar). Van dat boek maakte hij een voordrachtshow. Als uitgeverij zien we in Kind uit Nergensland voldoende potentie voor een film of een theaterbewerking.

Voor meer informatie: www.floorkoomen.nl

Meer van Floor Koomen

Kind uit Nergensland

Kind uit Nergensland

Floor Koomen
€ 13,50
Soms in Afrika

Soms in Afrika

Floor Koomen
€ 9,95
Floor Koomen

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg