Telefoon vanuit de hemelRoman

€ 7,50€ 4,95
1 review
Aantal:
Telefoon vanuit de hemel is uitverkocht. We hebben nog slechts enkele exemplaren op voorraad!

Op een ochtend gaan in het stadje Coldwater, in de staat Michigan, diverse telefoons over. De bekende stemmen aan de andere kant van de lijn zeggen dat ze bellen vanuit... de hemel. Is dit het grootse wonder van onze tijd? Of is het een wrede grap? Het nieuws over deze vreemde gesprekken verspreidt zich als een lopend vuurtje en van heinde en ver stromen nieuwsgierigen naar Coldwater.

Juist in die tijd keert ook de in ongenade gevallen luchtmachtpiloot Sully Harding terug naar Coldwater, vanuit de gevangenis. Hij ontdekt dat zijn dorpsgenoten helemaal in de ban zijn van 'het wonder'. Zelfs zijn eigen zoontje loopt voortdurend met een speelgoedtelefoon op zak in de hoop van zijn overleden moeder te horen.

Het aantal telefoontjes neemt toe. De bewijzen voor een leven na dit leven stapelen zich op. Het stadje, het land, de wereld verandert. Het lijkt wel of alleen Sully vasthoudt aan de overtuiging dat er niets is na dit leven. Vastberaden probeert hij de waarheid achter dit fenomeen boven water te krijgen...

Een prachtig, adembenemend verhaal van Mitch Albom over geloof en twijfel, en - vooral - hoop!

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Een verrassend boek!08 september 2016
Een boeiende en zeer verrassende roman! Ik had het boek in no time uit, want het leest als een trein. De verhaallijnen zijn mooi en zitten goed in elkaar. Het einde is erg verrassend. Mooi boek!

Recent bekeken

In prijs verlaagd
Telefoon vanuit de hemel

Telefoon vanuit de hemel

Mitch Albom
€ 7,50€ 4,95

Over De Barbaar

De Barbaar staat voor passie en inspiratie. Voor leven in plaats van overleven. Voor lef en levenskunst.

  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg